Over Dupam

In 2018 heb ik, Marco Vellema, mijn bedrijf Dupam Connect BV opgericht. De eerste jaren heb ik als zzp’er gewerkt. Vanwege de grote vraag naar de diensten die ik verleen haal ik regelmatig mensen aan boord. Zo zorg ik er ook voor dat de juiste expertise in de projecten komt. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ik altijd de beste resultaten kan leveren en alle projecten de aandacht krijgen die ze verdienen. Sinds april 2023 heb ik een vaste werknemer in dienst, Mischa de Haan. Hieronder stellen we ons verder voor.

Eerlijkheid, openheid, gedrevenheid en een proactieve, pragmatische houding zijn enkele eigenschappen die mij kenmerken.

Marco Vellema

Ik ben een enthousiaste en organisatorisch sterke programmamanager/projectleider die uitstekend thuis is op de terreinen duurzaamheid, duurzame energie en de fysieke leefomgeving. Ik ben in mijn element als ik met procesmatig complexe vraagstukken aan de slag mag gaan, waarbij het opzetten van een pragmatische beleidslijn of een (innovatief) project in een divers belangenveld aan de orde is. Ik ben in staat om in die situaties een helder (verbindend) proces te organiseren, de juiste mensen en benodigde kennis bijeen te brengen en via heldere en overtuigende mondelinge en schriftelijke communicatie tot een goed, gedragen en uitvoerbaar resultaat te komen. Eerlijkheid, openheid, gedrevenheid en een proactieve, pragmatische houding zijn enkele eigenschappen die mij kenmerken. Ik ben in staat om zowel in teamverband als zelfstandig resultaatgericht te werken en steek graag de handen uit de mouwen.


Hallo! Ik ben Mischa. Ik werk sinds begin 2022 met Marco en ben sinds kort bij hem in vaste dienst gegaan. Ik heb de studie Automotive Engineering afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Naast dat ik voor Marco werk, werk ik nu aan de HAN als onderzoeker op het gebied van intelligente mobiliteit. In september start ik met de Master Philosophy of Science, Technology & Society aan de Universiteit Twente. Enkele van mijn kwaliteiten zijn dat ik veelzijdig , leergierig, eerlijk en behulpzaam ben. Mijn interesse ligt op het raakvlak van duurzaamheid, mens en techniek. Ik zet graag mijn tanden in een nieuw vraagstuk en vind het leuk om problemen vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Mischa de Haan